fbpx

Lachbon

Ook ik heb last van het Coronavirus. Externe opdrachtgevers annuleren massaal de geboekte lachworkshops voor de komende maanden. Een flinke strop voor mij…. Wil je me ondersteunen? Bestel dan nu een lachbon voor jezelf of geef hem cadeau aan bijvoorbeeld een goede vriend of vriendin. Of aan je collega!

De lachbon geeft recht op deelname aan een van onze openbare lachmeditaties in Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en Zwolle. De data vind je altijd in de agenda op deze website of op de Facebook-pagina van Lachmeditatie.

De lachbon kost normaal € 15,- (per persoon). Maar nu slechts € 12,50. De bon is 2 jaar geldig, dus dan is deze crisis wel weer voorbij…. 🙂

Deze aanbieding geldt zolang de overheid in het kader van de bestrijding van het Coronavirus evenementen van meer dan 100 personen heeft verboden.

Je kunt de lachbon(nen) hier direct bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Zodra dan je betaling binnen is, sturen wij de bon per gewone post toe.

 

Ik bestel een lachbon

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Aantal (verplicht)

Uw bericht

(Let op: je ontvangt direct een bevestiging per e-mail. Deze kan in je spamfilter blijven hangen of terecht komen bij je ‘ongewenste post’. Dus kijk daar eventueel even.)

Lachbon
Share This