fbpx

Lachworkshop tijdens een teamdag

Een dag met het hele team “op de hei” om zaken eens goed door te spreken? Begin zo’n heidag eens met een lachworkshop! Je lacht je hoofd leeg en je lijf los, en kunt daarna met een open mind aan de slag. Of sluit zo’n heidag af met een lachworkshop. Een heerlijk ontspannen einde van een inspannende dag. Zo gaat iedereen vrolijk en relaxt naar huis. Hoe dan ook zorgt deze lachworkshop voor een open en vrolijke sfeer. Hier wordt nog lang over nagepraat!

 

Programma

Tijdens een lachmeditatie lach je zomaar, zonder reden. Het lijkt nog het meest op de slappe lach, een lach die helemaal nergens over gaat. Als je jezelf toestaat om voluit te lachen dan houdt het denken vanzelf op en verdwijnen de muizenissen als sneeuw voor de zon. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd.

De workshop bestaat – na een korte inleiding – uit drie gedeeltes:

  • Eerst een fysieke warming-up, met een mix van aandachtsoefeningen om het denken wat naar de achtergrond te brengen en enkele vrolijke oefeningen om de lach alvast uit te nodigen.
  • Dan het lachgedeelte. We beginnen met een glimlach, en komen na een tijdje met elkaar terecht in het gebied van de slappe lach, een lach die helemaal nergens over gaat. En dan lachen we vrolijk een tijdje door…
  • Als het weer wat rustiger geworden is, sluiten we de workshop af met een ontspanning, in stilte.

Een lachworkshop duurt ongeveer een uur. Iets korter of langer kan ook, dat kunnen we op maat afspreken.

 

Locatie

Een lachworkshop kan op allerlei locaties en in het hele land. Het kan gewoon op kantoor, maar ook in een zalencentrum of horecagelegenheid. Het is wel belangrijk dat er voldoende bewegingsruimte is, dus wat vrije ruimte en geen tafels en stoelen die in de weg staan. En… een groep voluit lachende mensen produceert behoorlijk wat geluid. Vrolijk geluid, dat wel, maar toch goed om daar rekening mee te houden. Buitenlocaties zijn meestal minder geschikt omdat het geluid al snel wegwaait en je je ook bekeken kunt voelen, waardoor je minder vrij bent. Bij twijfel of uw locatie geschikt is, is het goed om vooraf contact op te nemen. Wij denken graag mee!

Lachmeditatie

Prijs

Geen groep is gelijk. Het aantal deelnemers, de duur van de workshop, de locatie in het land; het speelt allemaal een rol bij de prijs. Kortom: de prijs is maatwerk.

Even overleggen?

Pak de telefoon en bel me, stuur een e-mail, of een WhatsApp bericht.

Lachworkshop tijdens jullie teamdag of heisessie?

Share This