fbpx

"Samen lachen is dubbel plezier"

Particulieren

Er zijn zoveel redenen te bedenken om eens samen een lachworkshop te doen. Misschien ben je jarig en wil je samen met je gasten eens lekker lachen. Of wat dacht je van een lachworkshop tijdens een vrijgezellenfeestje, of een familiedag of familieweekend. Of als vrolijk en positief onderdeel van je vriendenweekend.

 

Lachworkshop particulier

Heb je iets te vieren? Of wil je zomaar lachen met je vrienden, familie of buren? Samen een lachworkshop doen is een bijzondere ervaring. Je lacht zomaar, zonder reden, het gaat nergens over. En dat levert enorm veel plezier, ontspanning en verbinding op. Probeer het eens!

Lachworkshop vrijgezellenfeest

Een vrijgezellendag kan soms wat onwennig beginnen. Je kent elkaar misschien niet of nauwelijks. Een lachworkshop is dan de perfecte start van de dag: je beleeft een onvergetelijk uurtje plezier en ontspanning, en leert elkaar op een bijzondere en ongedwongen manier kennen. Daarna is het ijs gebroken en zijn de tongen los.

Lachworkshop familiedag of familieweekend

Samen met je familie een lachworkshop doen: slap liggen van de lach met je broer, zus, moeder, vader, oma en opa. Wanneer maak je dat nou mee? Tijdens een lachworkshop kan het zomaar gebeuren. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En ook al ken je elkaar al heel je leven, zo had je elkaar nog niet ontmoet!

“Had niet gedacht dat het zooo leuk zou zijn. Wat mij betreft een dikke aanrader!”
“Een echte aanrader! Zo’n positieve sfeer en leuke instructeur.”
“Even een anderhalf uurtje genieten door nergens aan te denken… alleen maar lachen 🙂 “
“Een fantastische workshop onder bezielende leiding van een geweldige leermeester. Ik beveel deze workshop zeker aan als de leukste workshop die er is!”
“Niet twijfelen, gewoon doen! Echt enorm gelachen!”
“Je leert heel erg veel. Ontspannen en tegelijk actieve aanpak. Heel erg leuk!”

Openbare lachworkshops

In Utrecht, Nijmegen en Den Bosch zijn er regelmatig openbare lachworkshops. Iedereen kan hier aan deelnemen. De kosten zijn € 20,- per persoon. Zeg nu zelf: waar kun je nog zoveel lachen voor zo weinig geld?

Share This